Projectbeglazing

GSF Glasgroep is dé partner voor vastgoedbeheerders, woningcorporaties en aannemerij op het gebied van (grootschalige) projectbeglazing. Of het nu gaat om het verduurzamen van de woningvoorraad met nieuw isolatieglas of ons circulaire glas. Wij zijn experts in het projectmatig plaatsen van glas bij verbouwingen, renovatie of nieuwbouw. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd om asbesthoudende kitten te mogen verwijderen.

Snelheid

Kwaliteit

Duurzaamheid

Renovatie en transformatie projecten

Glas speelt een belangrijke rol bij energiebesparing. Met HR++-isolatieglas, bijvoorbeeld. Dit glas is opgebouwd uit twee lagen enkelglas.

Circulaire beglazing

Wij leveren echt circulair glas uit onze eigen productiestraat. Circulair glas verlaagt de CO₂ uitstoot en is kwalitatief gelijk aan nieuw glas.

Asbestsanering bij glasvervanging

GSF Glasgroep is gecertificeerd om asbesthoudende beglazingskit te saneren. Wij hoeven hiervoor dus geen speciaal asbestsaneringsbedrijf…

Neem contact op

Heb je een vraag, heb je advies nodig, wil je een offerte ontvangen of wil je om een andere reden contact met ons opnemen? 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!