Over GSF Glasgroep

GSF Glasgroep is al ruim 30 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. Sinds 2008 zijn wij een erkend leerbedrijf en onderdeel van Glass Inside voor alle interieurglas wensen. Vanuit onze showroom en werkplaats in Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland. Sinds eind 2018 is daar een tweede vestiging in Hilversum bijgekomen.

Gecertificeerde en GBO-erkende specialisten

Alle glaszetters van GSF Glasgroep zijn gecertificeerd en erkend volgens de Glasbrancheorganisatie (GBO). Daarnaast beschikken ze over het VCA-Veiligheidsdiploma. Onze medewerkers zorgen al tientallen jaren met veel vakmanschap en enthousiasme voor het succes van GSF Glasgroep.

Specialisaties

GSF Glasgroep heeft zich gespecialiseerd in glasherstel, projectbeglazing en glashandel (glas op maat). We zorgen voor een vlotte en professionele afhandeling van al uw wensen op het gebied van glas. Met onze 24-uursservice staan we bijvoorbeeld dag en nacht en in het weekend klaar om glasschade snel te herstellen.

Showroom

Naast glasherstel en -reparatie leveren we ook interieurbeglazing aan de zakelijke markt. Je bent van harte welkom in onze showroom in Hilversum om al onze glassoorten en toepassingen te komen bekijken en je wensen te bespreken. 

GSF - certificeringen

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!