Renovatie en isolatie

Het streven van de overheid is dat een aanzienlijk deel van de woningvoorraad in 2050 klimaatneutraal zal zijn. De beglazing speelt een grote rol bij energiebesparende maatregelen. Voor woningcorporaties en voor andere beheerders van publiekvastgoed betekent dit dat honderdduizenden woningen de komende jaren gefaseerd gerenoveerd moeten worden. GSF Glasgroep adviseert je graag over de juiste maatregelen om je doelstellingen ten aanzien van klimaatneutrale woningen te bereiken.

GSF denkt mee

Wij adviseren over de besparing en berekenen de terugverdientijd. Dit doen we zowel voor complete woningen als voor een enkele verdieping, maar ook het vervangen van één stuk isolatieglas met lekslag (condensvorming tussen de glasbladen) behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Duurzame en kostenbesparende oplossingen

Bij alle oplossingen die GSF Glasgroep biedt voor het klimaatneutraal maken van woningvoorraden, staat een duurzame en kostenbesparende aanpak centraal. Wij zorgen voor oplossingen en materiaal met een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Zo leveren wij een bijdrage aan het efficiënt beheren van je woningvoorraad en voldoe je aan alle eisen die de komende jaren aan woningen worden gesteld.

Neem contact met ons op door te bellen naar 035 624 19 55 om uw wensen met een van onze specialisten door te spreken.

Isolerende beglazing

De innovaties in isolatieglas volgen elkaar in rap tempo op. Waar vroeger vaak werd gekozen voor het compleet vervangen van enkele beglazing door isolerende beglazing, is er tegenwoordig een flinke kostenbesparing te halen met bijvoorbeeld HR++ isolatieglas. Ook leveren we tegenwoordig circulair isolatieglas. GSF adviseert je graag over de beste oplossing voor uw woning(en) en eventuele subsidie mogelijkheden.