Diensten

Onze diensten bestaan uit het uitvoeren van glasschadeherstel, projectbeglazing. Daarnaast zijn we een glashandel en leveren we glas op maat. Via ons kenniscentrum geven we advies over preventie en duurzaamheid.  Lees hieronder wat we op de verschillende vlakken voor u kunnen doen.

Snelheid

Kwaliteit

Duurzaamheid

Glasschadeherstel

Glasschade is altijd vervelend, zeker als dit na sluitingstijd, midden in de nacht of tijdens de vakantie gebeurt. Onze gecertificeerde en ervaren glaszetters…

Projectbeglazing

GSF Glasgroep is dé partner voor vastgoedbeheerders, woningcorporaties en aannemerij op het gebied van (grootschalige) projectbeglazing. 

Glashandel (glas op maat)

Het snijden van glas doen wij in onze eigen werkplaats. Ook als het om een speciale vorm gaat. GSF Glasgroep heeft een zeer groot assortiment…

Circulaire beglazing

Wij geven oud isolatieglas van goede technische kwaliteit een nieuw leven. Dat doen wij onder de naam isoMAX. 

Verduurzaming en renovatie

Het streven van de overheid is dat een aanzienlijk deel van de woningvoorraad in 2050 klimaatneutraal zal zijn. De beglazing speelt een grote rol bij energiebesparende maatregelen.

Neem contact op

Heb je een vraag, heb je advies nodig, wil je een offerte ontvangen of wil je om een andere reden contact met ons opnemen? 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!