Isolatieglas

Isolatieglas is niet meer weg te denken uit de Nederlandse woningen en gebouwen, maar wat is isolatieglas nu precies? Zoals de naam al zegt is isolatieglas beglazing met een isolerende werking. Het glas is opgebouwd uit twee lagen enkelglas, waarbij een isolerende werking ontstaat door de luchtruimte (spouw) die aanwezig is tussen de glasbladen.

Isolatieglas plaatsen we in de vorm van dubbelglas, HR+, HR++ en triple beglazing bij woningen en bedrijfspanden. Bij schade aan isolatieglas is onze reparatiedienst 24/7 snel ter plaatse om het glas te herstellen en te vervangen. Dit doen wij dagelijks voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, VvE’s en verzekeringsmaatschappijen.

Glasschade aan de dubbele beglazing van je woning of bedrijfspand of wilt je deze laten isoleren met dubbele beglazing? Neem dan contact met ons op. We zijn dag en nacht bereikbaar voor glasschadeherstel en adviseren graag over het juiste glas voor een betere isolatie.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!