Informatie

Onze diensten bestaan uit het uitvoeren van glasschadeherstel, projectbeglazing. Daarnaast zijn we een glashandel en leveren we glas op maat. Via ons kenniscentrum geven we advies over preventie en duurzaamheid.  Lees hier onder over ons en hoe belangrijk wij kwaliteit, arbo en milieu vinden. Bekijk de vacatures en log in op onze GSF applicatie.

Snelheid

Kwaliteit

Duurzaamheid

Over GSF

GSF Glasgroep is al ruim 30 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel, glashersteller en projectbeglazer voor veel partijen…. 

Kwaliteit, arbo en milieu

Op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu doen wij geen concessies. De volgende onderdelen zijn in onze bedrijfsvoering …

Referenties

Wij zijn al tientallen jaren de vaste (exclusieve) partner voor glasherstel en verduurzaming in de regio Midden-Nederland. 

Werken bij

Kijk voor de actuele vacatures op onze speciale website. Ook krijg je een goede indruk van de verschillende werkzaamheden.

GSF applicatie

Log hier direct in op onze GSF applicatie. Nog geen toegang? Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Neem contact op

Heb je een vraag, heb je advies nodig, wil je een offerte ontvangen of wil je om een andere reden contact met ons opnemen? 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!