Verenigingen van Eigenaren (VvE)

GSF Glasgroep beseft dat een Vereniging van Eigenaren (VvE) meer dan een alleen een administratieve rol vervult. Wij nemen het glasbeheer graag uit handen.

Kiezen voor GSF Glasgroep betekent:

Snel en vakkundig herstel van glasschade

Onze ervaren servicemonteurs beschikken over een goed uitgeruste serviceauto en herstellen dag en nacht glasschades. Of ze stellen het pand op zijn minst tijdelijk veilig.

Planmatig onderhoud

Zijn er duurzamere opties voor de beglazing? Wij rekenen graag uit hoeveel je bespaart met renovatie, inclusief de terugverdientijd.

Advies op maat

Voldoet de beglazing in de entree wel aan de huidige wet- en regelgeving voor letselveiligheid? Zijn de balustrades doorvalveilig en is de beglazing in de centrale ruimte brandwerend uitgevoerd? Ons team van gespecialiseerde medewerkers is ervaren op vele gebieden en geeft graag advies op maat.

Voorraadbeheer

Speciaal voor VvE houden wij altijd een zeer groot assortiment float- en gelaagd glas op voorraad, in verschillende diktes. Wij kunnen het voorraadbeheer ook uit handen nemen. Zo ben je altijd verzekerd van beglazing in de juiste maat en dikte bij glasschade. Handig waar je glas niet uit standaard glasplaten kan worden gesneden. Zoals isolatieglas, balustradepanelen en hardglazen deuren.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!