Voor wie GSF Glasgroep?

Wij zijn er voor organisaties, bedrijven en instellingen. Met onze diensten glasschadeherstel, glas op maat, glasrenovatie, glasisolatie en via ons kenniscentrum bieden wij een compleet pakket aan glas gerelateerde producten.

Snelheid

Kwaliteit

Duurzaamheid

Woningcorporaties

Met onze module voor woningcorporaties handelen we de dagelijkse gang van zaken eenvoudig, snel en veilig af.

Verzekeringsmaatschappijen

GSF Glasgroep herstelt duizenden glasschades per jaar bij particulieren en bedrijven in opdracht van een verzekeraar of tussenpersoon. 

Vastgoedbeheerders

Onze gecertificeerde en ervaren glaszetters staan 24/7 paraat om glasschades te herstellen in Midden-Nederland. 

Overheid

We zijn continu op zoek naar glasinnovaties die bijdragen om glasschade te verminderen en overheidsgebouwen te verduurzamen. 

Bedrijven

Een inbraak of vandalisme aan je bedrijfspand of winkel. Daar zit niemand op te wachten. Vooral niet als dat midden in de nacht gebeurt.

Aannemerij

GSF Glasgroep is al jarenlang voor aannemers een belangrijke partner. We nemen alle glaswerkzaamheden graag uit de handen.

Verenigingen van Eigenaren (VvE)

GSF Glasgroep beseft dat een VvE meer dan een alleen een administratieve rol vervult. Wij nemen het glasbeheer graag uit handen.

Neem contact op

Heb je een vraag, heb je advies nodig, wil je een offerte ontvangen of wil je om een andere reden contact met ons opnemen? 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!