Renovatie en isolatie

Glas speelt een belangrijke rol bij energiebesparing. Met HR++-isolatieglas, bijvoorbeeld. Dit glas is opgebouwd uit twee lagen enkelglas en door luchtruimte (spouw) tussen de glasbladen ontstaat een isolerende werking.

Alle woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen en overheidsgebouwen moeten in 2050 klimaatneutraal zijn. Woningcorporaties en andere beheerders van publiek vastgoed renoveren de komende jaren honderdduizenden woningen. Ook particulieren krijgen hiermee te maken.

 

GSF Glasgroep zorgt voor oplossingen en materiaal met een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Wij denken graag met je mee over het juiste type glas, de besparing en de terugverdientijd. Of het nu om complete woning(blokken), een enkele verdieping of het vervangen van één glazen ruit met condensvorming tussen de glasbladen (lekslag).

Neem gerust contact met een van onze specialisten op.

GSF Glasgroep heeft in de loop der jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn voor de Gemeente Lelystad. Mede door de expertise en snelheid van handelen van GSF Glasgroep, is het schadebedrag van de Gemeente Lelystad meer dan 50% lager dan aan begin van dit decennium." De Gemeente Lelystad telt ca. 76.000 inwoners en is de hoofdstad van Flevoland.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!