Glashandel

Grootste glasvoorraad

Dankzij onze grote glasvoorraad en ons eigen machinepark kunnen we bijna alle soorten enkelglas en isolatieglas – direct uit voorraad of op maat gemaakt – vaak binnen 24 uur leveren. Of het nu gaat om verschillende soorten floatglas, gelaagd glas en spiegels of (circulair) isolatieglas. GSF levert glas aan onder meer aannemers, schilders, zzp’ers en glaszetters in heel Midden-Nederland.

Vooraf weten hoeveel dit gaat kosten? Neem gerust contact met op ons op.

Glas op maat uit eigen machinepark

In ons eigen machinepark slijpen, boren, zagen en snijden we enkelglas, isolatieglas, gelaagd glas, draadglas, brandwerend glas, spiegels en modelruiten op maat. Hierdoor kunnen we elke glassoort razendsnel leveren.

Beglazing materialen

Kitten, glaslatten, bevestigingsmaterialen, steun- en stelbloken. Ook voor de beglazingsmaterialen ben je bij GSF aan het juiste adres.

Isolatieglas

Isolatieglas plaatsen we in de vorm van dubbelglas, HR+, HR++ en triple beglazing bij woningen en bedrijfspanden. Bij schade aan isolatieglas is onze reparatiedienst 24/7 snel ter plaatse om het glas te herstellen en te vervangen. Dit doen wij dagelijks voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, VvE’s en verzekeringsmaatschappijen.

Glasschade aan de dubbele beglazing van je woning of bedrijfspand of wil je deze laten isoleren met dubbele beglazing? Neem dan contact met ons op. 

Actuele voorraden weten of offerte aanvragen?

In het verleden hadden wij bij glasschade aan een vakantiewoning direct een huisje minder beschikbaar. Zeker in het hoogseizoen met een volle bezettingsgraad gaf dit acute problemen. Gelukkig is dit probleem opgelost door GSF Glasgroep, dat voor elk type huisje het glas op voorraad beschikbaar heeft. Hierdoor zijn onze huisjes veel efficiënter inzetbaar en ondervinden parkbezoekers geen overlast meer van glasschades. Voor ons is dit een absolute meerwaarde.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!