Kwaliteit, arbo en milieu

Op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu doen wij geen concessies. De volgende onderdelen zijn in onze bedrijfsvoering dan ook van groot belang

  • Veiligheid
  • Gezondheid en welzijn
  • Milieu en duurzaamheid
  • Kwaliteitsystemen
  • Erkend leerbedrijf

Veiligheid

GSF Glasgroep heeft veiligheid als eerste prioriteit en doet dan ook geen concessies als het gaat om veilig werken. GSF hanteert een speciaal veiligheidsplan met als doel: nul ongevallen. Hiertoe behoren onder meer speciale veiligheidsopleidingen voor monteurs en toolbox bijeenkomsten. Vanzelfsprekend is GSF Glasgroep VCA* gecertificeerd. Alle glaszetters en slotenmakers van GSF Glasgroep zijn ook gecertificeerd en erkend volgens de Glasbrancheorganisatie (GBO).

Gezondheid en welzijn

Gezondheid en comfort staan centraal bij alle werkzaamheden die GSF Glasgroep uitvoert. Dit geldt zowel voor de manier waarop wij werken als het doel dat wij ons stellen: het creëren van veilige, prettige leefomgevingen in gebouwen. Een goed binnenklimaat is altijd ons uitgangspunt.

Milieu en duurzaamheid

GSF Glasgroep vindt het belangrijk om verantwoordlijk om te gaan met het milieu. Wij dragen er dan ook graag ons steentje aan bij om de kwaliteit van de natuur en het leef genot van mensen te waarborgen. Daarom integreren wij, waar mogelijk, duurzame oplossingen in onze werkwijze, producten en diensten. Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm kunnen de milieurisico’s beheerst en verminderd worden. ISO 14001-certificatie is niet verplicht, maar sommige gemeenten vragen erom bij het verstrekken van een milieuvergunning. Grotere bedrijven, met name overheden, stellen het certificaat bovendien vaak als eis in hun aanvragen.

Als een van de weinige glasherstelbedrijven hebben wij het keurmerk GroenGedaan gekregen. Een bedrijf met het keurmerk Groengedaan! repareert, herstelt en/of voert onderhoud uit op een milieuvriendelijke manier.

Kwaliteit

GSF Glasgroep is de specialist in glasherstel, interieurglas en slotenservice. Voor al deze specialisaties geldt dat kwaliteit, flexibiliteit en service voorop staan.

Alle kwaliteits-, veiligheids- en milieuaspecten krijgen een hoge prioriteit bij het voorbereiden en het uitvoeren van werkzaamheden. De beleidsverklaring is op aanvraag beschikbaar voor alle belanghebbenden.

GSF Glasgroep is sinds 2016 ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 wordt ook wel als volgt uitgelegd: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het! ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. Lees hier onze beleidsverklaring. Daarnaast vormen de eisen met elkaar goede aanknopingspunten voor het opzetten en inrichten van een kwaliteitsmanagementsysteem. ‘De klant is dus verzekerd van het feit dat onze bedrijfsprocessen zijn geborgd.’

Erkend leerbedrijf

GSF Glasgroep is een SBB erkend leerbedrijf. Bij ons volgen studenten van het MBO het praktijkgedeelte van hun opleiding. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Lees op onze speciale vacature website meer over de opleidingsmogelijkheden die wij bieden.

GSF - certificeringen

GSF Glasgroep heeft in de loop der jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn voor de Gemeente Lelystad. Mede door de expertise en snelheid van handelen van GSF Glasgroep, is het schadebedrag van de Gemeente Lelystad meer dan 50% lager dan aan begin van dit decennium." De Gemeente Lelystad telt ca. 76.000 inwoners en is de hoofdstad van Flevoland.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!