GSF Glasgroep voor woningcorporaties

Met onze module voor woningcorporaties handelen we de dagelijkse gang van zaken eenvoudig, snel en veilig af. Daarnaast zijn we graag je partner voor duurzaam en kostenbesparend glasadvies voor de toekomst.

We zijn continu op zoek naar glasinnovaties die bijdragen om glasschade te verminderen en woningen te verduurzamen. Onze kennis, softwaresystemen en vakmanschap over glas richten wij graag op maat en naar wens in. Laat het glasbeheer met een gerust hart aan ons over.

Waarom kiezen voor GSF Glasgroep?

Schade melden met één druk op de knop

Dankzij onze eigen GSF-software heb je altijd live inzicht in het schadeherstelproces, het schadeverloop, de gebruikte materialen, de kwaliteits- en veiligheidsinspecties en financiële gegevens. Glasschade? Met één druk op de knap geef je dat door via onze app. Onze glaszetters staan vervolgens vliegensvlug voor de deur.

De kracht van snelle levertijden

Onze grote glasvoorraad en ons eigen machinepark maken het mogelijk om bijna alle soorten enkelglas direct uit voorraad en binnen 24 uur op maat gemaakt te leveren. Zo hebben wij vele soorten floatglas, gelaagd glas en spiegels direct op voorraad. Isolatieglas kunnen we binnen één werkweek leveren.

Oog voor het milieu

Bij alle oplossingen die we bieden voor het klimaatneutraal maken van gebouwen, staat een duurzame en kostenbesparende aanpak centraal. Wij zorgen voor oplossingen en materialen met een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

Genoeg mankracht

Met onze goedgevulde magazijnen, 35 medewerkers en 15 servicewagens beschikken we over genoeg capaciteit om alle aanvragen te behandelen.

Heldere communicatie

Miscommunicatie is de basis van alle ergernissen. GSF Glasgroep heeft daarom duidelijke communicatieprotocollen voor het melden van glasschades, doorlooptijden van herstel en afhandeling van eventuele klachten.

No-nonsense mentaliteit

Met GSF Glasgroep als partner bent je verzekerd van een glasbedrijf dat zich bewust is van zijn rol in de hedendaagse maatschappij. We doen geen concessies aan kwaliteit, veiligheid, Arbo en het milieu. Dat beloven we.

GSF Glasgroep heeft de volgende certificaten:

  • GBO Vakdiploma (technische kwaliteit)
  • VCA (veiligheid, ARBO en gezondheid)
  • NEN-EN-ISO 9001 (kwaliteitsmanagement)
  • NEN-EN-ISO 14001 (milieumanagement)
  • Duurzaam herstel (people, planet, profit)

Wij werken al meer dan twintig jaar samen met GSF Glasgroep. GSF heeft een 24-uurs service en kan daardoor ’s nachts en in het weekend ook bij glasschades optreden, de dienstverlening is goed, prijstechnisch is het interessant en de communicatie verloopt naar wens. Het Lelystadse bedrijf maakt gebruik van slimme software die ervoor zorgt dat wij een duidelijk overzicht hebben van de meldingen en de afwikkeling ervan. Centrada is een woonstichting met bijna 9.000 verhuureenheden en ongeveer 75 medewerkers in Lelystad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!