Glasschadeherstel

Glasschade is altijd vervelend, zeker als dit na sluitingstijd, midden in de nacht of tijdens de vakantie gebeurt. Onze gecertificeerde en ervaren glaszetters staan 24/7 paraat om glasschade te herstellen in Midden-Nederland. Met 15 servicewagens bedienen we Flevoland, de Noordoostpolder, de Veluwerand langs Flevoland en Het Gooi.

Wij werken al jarenlang samen met de politie. Dankzij onze uitstekende bereikbaarheid en ons soepele automatiseringssysteem handelen we schades snel en efficiënt via de verzekeraars af. Ook woningbouwverenigingen, gemeenten, ziekenhuizen en exploitanten van commercieel vastgoed kiezen daarom voor GSF Glasgroep.

Voor ondernemers

Glasschade laat zich niet voorspellen. Een kapotte ruit komt altijd ongelegen. Speciaal voor Flevolandse ondernemers hebben wij het vaste klantenfonds. Ondernemers machtigen GSF Glasgroep in direct noodreparaties en eventueel definitief glasherstel uit te voeren. Vaste klanten krijgen bovendien aan het einde van het jaar 10 procent van het schadebedrag terug. Onze medewerkers vertellen je graag alles over ons vaste klantenfonds. 

De voordelen van glasschadeherstel bij GSF:

  • Eén aanspreekpunt: van schademelding tot en met facturatie.
  • Een snelle (definitieve) reparatie op ieder gewenst moment.
  • Gediplomeerde en ervaren monteurs in Almere, Lelystad, Dronten, Swifterbant, Zeewolde, de Veluwe, Het Gooi en in de Noordoostpolder.
  • Geen omkijken naar de afhandeling: GSF treedt rechtstreeks in contact met verzekeraar of tussenpersoon
  • Duurzaam herstel: het oude glas voor wordt hergebruikt.

Spoedherstel zelfde werkdag (ook bij te bestellen isolatieglas)

GSF heeft een eigen productielijn voor isolatieglas. Heeft een van je bedrijfspanden of winkel een gebroken ruit of is er sprake van een onveilige situatie? Geen probleem! Ook isolatieglas herstellen we binnen 1 werkdag. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Circulair glas

GSF Glasgroep ontwikkelde in 2021 als eerste glasbedrijf ter wereld een circulaire productiemethode. Wij geven oud isolatieglas van goede technische kwaliteit een nieuw leven. Dat doen wij onder de naam isoMAX. Hiermee combineren we het beste van twee werelden. Samen met onze opdrachtgevers zijn we op weg naar een duurzamere wereld.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!