Glas balustrades

Een glazen balustrade is een prachtig en stijlvol alternatief voor de traditionele houten balustrade. Een lust voor het oog in een entree, atrium of vide. Door de transparante eigenschap van glas blijft de ruimte licht en lijkt deze veel ruimer. Glas is een enorm sterk product en biedt daarmee, op de juiste manier toegepast, de juiste bescherming. Veiligheid staat altijd voorop: wij gebruiken alleen gelaagd veiligheidsglas en hoogwaardige materialen.

Glazen balustrades zijn er in vele uitvoeringen:

  • Met of zonder profiel
  • Transparant of kleurrijk aanwezig.

Veiligheid

Onze glasbalustrades zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook veilig. Ze voldoen aan de regels (NEN-normeringen) uit het Bouwbesluit 2012. Daarin staat onder meer hoeveel kracht het systeem moet kunnen dragen. Wij sturen – op verzoek – de testrapporten van onze balustradesystemen.

Onze glasspecialisten denken graag met je mee. Advies op locatie? Ook dat doen wij graag en vrijblijvend

GSF - certificeringen

Graag wilden we nog doorgeven dat we zeer tevreden zijn met het resultaat van de installateurs en over jullie service en communicatie. We genieten elke dag van de wanden.

Onze projecten

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!