Asbestsanering bij glasvervanging

GSF Glasgroep is gecertificeerd om asbesthoudende beglazingskit te saneren. Wij hoeven hiervoor dus geen speciaal asbestsaneringsbedrijf in te schakelen. Verreweg de meeste beglazingskitten hebben een Crystofiel-waarde van maximaal 5 procent. Deze vallen sinds september 2019 in een lagere risicoklasse en gecertificeerde bedrijven – zoals GSF Glasgroep – mogen deze saneren. Tien medewerkers zijn opgeleid door het Kenniscentrum Glas.

De voordelen:

  • Lagere kosten bij het uitvoeren van de renovatieprojecten.
  • Minder overlast voor de bewoner (woning wordt sneller vrijgegeven).
  • GSF Glasgroep verzorgt het hele traject van vergunningsaanvraag tot oplevering, inclusief de bijbehorende digitale rapportage en administratie.

GSF Glasgroep heeft in de loop der jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn voor de Gemeente Lelystad. Mede door de expertise en snelheid van handelen van GSF Glasgroep, is het schadebedrag van de Gemeente Lelystad meer dan 50% lager dan aan begin van dit decennium." De Gemeente Lelystad telt ca. 76.000 inwoners en is de hoofdstad van Flevoland.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!