Verhuisbericht

Op 4 december 2023 is het zover. Dan slaan we een nieuw weg in en brengen de krachten van onze vestigingen in Lelystad, Hilversum en Amsterdam samen op één dynamische locatie: Almere!

Hier gaan we onze productie van circulair glas niet alleen uitbreiden, maar ook onze CO2-voetafdruk fors verkleinen. Ons nieuwe pand aan de Bolderweg 6 is een echt paradepaardje op het gebied van duurzaamheid.

Met een knappe 10.000m2 tot onze beschikking, waarvan 4.000m2 speciaal ingericht is voor de productie van isoMAX. We zetten vol in op de toekomst met onze nieuwe, volautomatische productielijnen. Hiermee gaan we elke dag tot 750m2 aan circulair isolatieglas produceren.

Voor al onze klanten van glasschadeherstel, glashandel en projectbeglazing verandert er niets. We blijven dezelfde vertrouwde service en kwaliteit leveren, alleen nu aangestuurd vanuit een nieuwe centraal gelegen locatie van waaruit we nog beter kunnen presteren. In Lelystad, Hilversum en Amsterdam houden we strategische laad- en losplekken, waarmee we onze regionale aanwezigheid en snelle service kunnen blijven garanderen.

Belangrijk voor onze leveranciers: Zorg dat je het nieuwe adres noteert voor alle leveringen vanaf 4 december: Bolderweg 6, 1332 AT Almere. Controleer de leverdata om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft verlopen. We waarderen jullie flexibiliteit en inzet om deze verhuisperiode zo goed mogelijk te laten verlopen!

We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in ons groene, gloednieuwe onderkomen in Almere.

Tot snel!

GSF Glasgroep – Transforming yesterday into tomorrow.