Renovatie en transformatie projecten

Glas speelt een belangrijke rol bij energiebesparing. Met HR++-isolatieglas, bijvoorbeeld. Dit glas is opgebouwd uit twee lagen enkelglas en door luchtruimte (spouw) tussen de glasbladen ontstaat een isolerende werking.

Alle woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen en overheidsgebouwen moeten in 2050 klimaatneutraal zijn. Woningcorporaties en andere beheerders van publiek vastgoed renoveren de komende jaren honderdduizenden woningen. Ook particulieren krijgen hiermee te maken.

GSF Glasgroep zorgt voor oplossingen en materiaal met een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Wij denken graag met je mee over het juiste type glas, de besparing en de terugverdientijd. Of het nu om complete woning(blokken), een enkele verdieping of het vervangen van één glazen ruit met condensvorming tussen de glasbladen (lekslag).

Neem gerust contact met een van onze specialisten op.

In het verleden hadden wij bij glasschade aan een vakantiewoning direct een huisje minder beschikbaar. Zeker in het hoogseizoen met een volle bezettingsgraad gaf dit acute problemen. Gelukkig is dit probleem opgelost door GSF Glasgroep, dat voor elk type huisje het glas op voorraad beschikbaar heeft. Hierdoor zijn onze huisjes veel efficiënter inzetbaar en ondervinden parkbezoekers geen overlast meer van glasschades. Voor ons is dit een absolute meerwaarde.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!