Projecten

GSF Glasgroep is al jarenlang voor aannemers en vastgoedbeheerders een belangrijke partner. We nemen alle glaswerkzaamheden graag uit handen en helpen aannemers van bouwprojecten onder meer bij:

  • Het leveren van glas, direct uit voorraad
  • Het op maat maken van glas uit ons eigen machinepark
  • Het renoveren en innoveren met glas

Snelheid

Kwaliteit

Duurzaamheid

GSF Glasgroep denkt graag over een oplossing op maat in de meest uiteenlopende situaties en constructies. Ook voor bijvoorbeeld inbraakpreventie, brand-, zon- en letselwering en zonwering en doorvalveiligheid.

Glashandel

Onze grote glasvoorraad en ons eigen machinepark maken het mogelijk om bijna alle soorten enkelglas direct uit voorraad en binnen 24 uur op maat gemaakt te leveren. 

Wij hebben bijvoorbeeld vele soorten floatglas, gelaagd glas en spiegels direct in huis en isolatieglas leveren we binnen één werkweek.

Glas op maat

Dankzij ons eigen machinepark kunnen wij diverse soorten glas vakkundig bewerken.

We slijpen, boren, zagen en snijden enkelglas, gelaagd glas, draadglas, spiegels en modelruiten op maat. We houden het productieproces in eigen beheer, zodat we de gewenste glassoort razendsnel kunnen leveren. 

Renovatie en innovatie

Het streven van de overheid is dat een aanzienlijk deel van de woningvoorraad en gebouwen in 2050 klimaatneutraal zal zijn. Woningcorporaties, overheden en andere beheerders van vastgoed moeten de komende jaren honderdduizenden woningen gefaseerd verbeteren. GSF Glasgroep adviseert je graag over de juiste maatregelen om de klimaatdoelstellingen te halen.

Wij hebben zeer goede ervaringen met GSF Glasgroep. Wij hebben hen geselecteerd op basis van professionaliteit en vakbekwaamheid. Door hun uitstekende administratieve organisatie en geautomatiseerde beheersysteem kan GSF Glasgroep schadelast verlagend voor ons werken. Voor ons zijn ze een betrouwbare contractpartner.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!