Monumentaal glas

Ons monumentale glas is voorzien van moderne technieken, zoals isolatie. Monumentaal glas wordt extra dun geslepen, zodat het goed in de smalle sponningen past. Het karakter van vroeger met de eigenschappen van nu.

Monumentaal glas heeft een lichte waas en verzakkingen (bobbels). Glas maken was vroeger een puur ambacht. Het werd met de hand gemaakt door te blazen of te trekken. Ons monumentale glas heeft die kermerkende ouderwetse uitstraling en is daarnaast duurzaam.

Goed om te weten: wij hebben altijd ouderwets glas op voorraad. Glasschade aan monumentale grachtenpanden uit begin twintigste eeuw vervangen we bijna altijd nog dezelfde dag. Bel ons gerust!

GSF Glasgroep heeft in de loop der jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn voor de Gemeente Lelystad. Mede door de expertise en snelheid van handelen van GSF Glasgroep, is het schadebedrag van de Gemeente Lelystad meer dan 50% lager dan aan begin van dit decennium." De Gemeente Lelystad telt ca. 76.000 inwoners en is de hoofdstad van Flevoland.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!