Interieurglas

GSF Glasgroep is specialist op het gebied van interieurglas en daarmee een belangrijke partner voor bijvoorbeeld aannemers en architecten. Ons assortiment bestaat onder andere uit: glazen deuren, badkamers, spiegels, keukens, balustrades, trappen en vloeren, schuif-en vouwwanden, balkonbeglazing, meubilair, balies, decoratief glas, wandbekleding en hightech beglazing. Kortom, er is heel veel mogelijk met glas.

24/7 service bij schade

Persoonlijk advies

Glaswanden op maat

2 jaar garantie op montage

Glas balustrades

Een glazen balustrade is een prachtig en stijlvol alternatief voor de traditionele houten balustrade. Een lust voor het oog in een entree, atrium of vide.

Glazen vloer

Licht en ruimte optimaal benutten. Dat doe je met een glazen vloer. Natuurlijk licht valt naar binnen en de ruimte oogt groter. 

Glaswanden

Op zoek naar een manier om een ruimte in je woning of bedrijfspand te scheiden of juist te verbinden? Dan is een glaswand de ideale oplossing.

Glazen deur

Glazen deuren geven een ruimte een luxe uitstraling. Tegelijkertijd zorgen ze voor veel licht en transparantie. Wij maken glazen deuren altijd op maat.

Glazen trap

Met een glazen trap haal je echt een fraai kunstwerk in huis. Kies je ook voor een glazen balustrade, dan krijg je een lichte en ruimtelijk vertrek.

Neem contact op

Heb je een vraag, heb je advies nodig, wil je een offerte ontvangen of wil je om een andere reden contact met ons opnemen? 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!