Inbraakwerend glas

Laat glasschade aan etalages en winkels herstellen en vervangen door inbraakwerend glas om je pand extra te beveiligen. Daarnaast is inbraakwerend of veiligheidsglas ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld pompstations en musea.

We maken dit inbraakwerende glas in verschillende diktes. Van slagvast glas tot kogelwerend en bomvrij glas, toto non-splitting (zodat het bij een aanslag niet versplintert). GSF Glasgroep heefet altijd de geschikte glassoort op voorraad.

Glasschade? Bel ons! Onze monteurs zijn bijna altijd al binnen 30 minuten ter plaatse en vervangen inbraakwerend glas dezelfde dag nog.

GSF Glasgroep heeft in de loop der jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn voor de Gemeente Lelystad. Mede door de expertise en snelheid van handelen van GSF Glasgroep, is het schadebedrag van de Gemeente Lelystad meer dan 50% lager dan aan begin van dit decennium." De Gemeente Lelystad telt ca. 76.000 inwoners en is de hoofdstad van Flevoland.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!