GSF Glasgroep gaat verhuizen

GSF staat aan de vooravond van een belangrijke transitie: de verhuizing van onze vestigingen in Lelystad, Hilversum en Amsterdam naar een nieuw, modern pand in Almere. Deze stap, gepland voor december 2023, is het resultaat van een voortdurende zoektocht naar efficiëntie en groei. Almere biedt ons de ruimte om onze productiecapaciteit van het innovatieve isoMAX isolatieglas uit te breiden van 50-100m2 naar 750m2 per dag.

Innovatie in Circulariteit

Onze nieuwe locatie aan de Bolderweg 6 is ontworpen als een toonbeeld van duurzaamheid. Met een oppervlakte van 10.000m2, waarvan 4.000m2 is toegewijd aan de circulaire isoMAX glasproductie, stelt deze faciliteit ons in staat om ons productieproces te verduurzamen. We investeren in volledig geautomatiseerde productielijnen, wat niet alleen onze productiecapaciteit vergroot, maar ook een significante CO2-reductie van 42-95% per geproduceerd glaselement oplevert.

Technologische Vooruitgang

Een sleutelcomponent in onze strategie voor duurzaamheid is de IG2Pieces machine van Hegla. Deze machine, een primeur in de glasindustrie, transformeert gebruikt isolatieglas binnen een minuut in twee herbruikbare delen. Het versterkt onze visie op circulariteit en ondersteunt onze ambitie om toonaangevend te zijn in de sector.

Een Duurzaam Onderkomen

Het pand in Almere is niet alleen groter; het is een toonbeeld van ons commitment aan duurzaamheid. Dit energieneutrale gebouw, dat zijn eigen energie opwekt en opslaat, weerspiegelt onze inzet om onze ecologische impact te minimaliseren. Het is een plek waar innovatie en verantwoordelijkheid samenkomen.

Een Nieuw Begin

We kijken uit naar de komst van onze glasherstel- en projectafdelingen in december, en het opstarten van de isoMAX productie begin volgend jaar. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die onze nieuwe locatie biedt en nodigen iedereen uit om ons te bezoeken tijdens open dagen en rondleidingen in het nieuwe jaar.

Uitnodiging voor de Toekomst

Binnenkort volgt een uitnodiging om ons nieuwe onderkomen te ontdekken. We zijn trots om te laten zien hoe GSF de grenzen van innovatie en duurzaamheid verlegt.

GSF Glasgroep – Transforming yesterday into tomorrow