Glazen trap

Met een glazen trap haal je echt een fraai kunstwerk in huis. Kies je ook voor een glazen balustrade, dan krijg je een lichte en ruimtelijk vertrek.

Nog even wennen aan het idee om over glas te lopen? Je bent niet de enige. Glazen trappen en vloeren zijn altijd samengesteld uit gelaagd glas. Meestal met drie lagen glas, verbonden door PVB-folies. Dit zorgt ervoor dat je glazen trap ijzersterk is. 

Ook verkrijgbaar:

  • Met een bovenblad van kraswerend materiaal (gehard of ongehard)
  • Met een antisliplaag is dit zo opgelost.

Wij werken al meer dan twintig jaar samen met GSF Glasgroep. GSF heeft een 24-uurs service en kan daardoor ’s nachts en in het weekend ook bij glasschades optreden, de dienstverlening is goed, prijstechnisch is het interessant en de communicatie verloopt naar wens. Het Lelystadse bedrijf maakt gebruik van slimme software die ervoor zorgt dat wij een duidelijk overzicht hebben van de meldingen en de afwikkeling ervan. Centrada is een woonstichting met bijna 9.000 verhuureenheden en ongeveer 75 medewerkers in Lelystad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips over het glaswerk en GSF Glasgroep? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!